Abonare
Abonare

Conţinutul integral al revistei ATR Flash este accesibil gratuit membrilor ATR activi. Pentru a adera la Asociaţia Traducătorilor din România, vizitaţi pagina de aderare de pe site-ul asociaţiei.

Dacă sunteţi deja membru al Asociaţiei Traducătorilor din România, vă rugăm să vă autentificaţi pentru a accesa conţinutul integral al revistei. Dacă nu aţi primit datele de acces, vă rugăm să ne contactaţi specificând numărul de membru al ATR şi anul aderării.

Abonamente

Revista ATR Flash apare trimestrial şi poate fi consultată online. Abonamentul asigură accesul nelimitat la toate articolele publicate în revistă, inclusiv la numerele anterioare.

Pentru toate tipurile de abonament, se oferă gratuit abonarea nelimitată la Newsletterul ATR, transmis prin e-mail.

  • Abonament ATR Flash 1 lună – 19 lei
  • Abonament ATR Flash 3 luni – 55 lei
  • Abonament ATR Flash 6 luni – 100 lei
  • Abonament ATR Flash 12 luni – 175 lei
  • Abonament Student* 3 luni – 35 lei

Pentru abonamentul de tip Student, este necesară trimiterea unei copii după carnetul de student vizat la zi pe anul în curs prin fax sau e-mail pe adresa redacţiei.

Abonamentele se activează în 2-3 zile lucrătoare după aducerea dovezii plăţii.

Detalii bancare pentru plata abonamentelor la ATR Flash

Asociaţia Traducătorilor din România
CIF: 16797125
IBAN: RO10 BTRL 0130 1205 A939 49XX
Banca Transilvania, Sucursala Cluj-Napoca, Str. Eroilor nr. 36

Notă: vă rugăm să specificaţi pe documentele de plată, la rubrica de comentarii, numele şi prenumele dumneavoastră şi tipul de abonament pentru care aţi optat /de exemplu: Marian Georgescu, abonament ATR Flash 12 luni). Aceste date sunt necesare pentru a procesa plata cu uşurinţă şi operativitate.